053 - 478 1914
praktijk@jacoblahdo.nl

Contact

Telefoon

053 - 478 1914

Adres

Runenberghoek 6, 7546 EE Enschede

E-Mail

praktijk@jacoblahdo.nl

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag van 8:10 tot 12:00 uur en van 13:10 tot 17:00 uur
Vrijdag van 8:10 tot 12:00 uur en van 13:10 tot 16:00 uur

Voor spoedgevallen, of dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunt u ons ’s middags bereiken op onze spoedlijn. Het telefoonnummer hiervan is: 053 – 2317222. Wij willen u erop wijzen dat u deze lijn alleen mag gebruiken in noodgevallen.

Indien de praktijk gesloten is kunt u contact opnemen met “tandartsposttwente”.
Meer informatie vind u onder het kopje “spoedgevallendienst”.

Wachtkamer

Afspraak Maken

Openingstijden Balie

Voor het maken van afspraken kunt u bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.
Telefonisch zijn we bereikbaar op: 053 – 478 1914

Afspraak Annuleren

Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw afspraak door omstandigheden moet annuleren. Dit kunt u telefonisch doen, aan de balie, of per email. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Nieuwe Inschrijvingen

In verband met erge drukte hebben we tijdelijk een patiëntenstop.
De wachtlijst is momenteel geschat op een half jaar.

We verzoeken u telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een inschrijf afspraak. U dient het volgende mee te nemen voor de eerste inschrijving:

U kunt uw inschrijving ook per mail naar ons toesturen. Naast de gevraagde gegevens, vragen wij u ook vriendelijk uw telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het maken van een eerste afspraak.

Tijdens de inschrijving wordt tevens de afspraak gemaakt voor het eerste consult met de tandarts.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Uw Eerste Bezoek

Tijdens uw eerste bezoek bespreken wij uw wensen en verwachtingen.
Er zal een mondonderzoek worden verricht. Indien er geen recente röntgenfoto’s aanwezig zijn, worden deze gemaakt. Daarnaast wordt er een medische anamnese afgenomen. Uw tandheelkundige gegevens en foto’s van uw vorige tandarts kunt u ook per mail van tevoren op (laten) sturen. Bij het eerste bezoek dienen deze gegevens aanwezig te zijn. Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit en tandvlees.

Behandelplan

Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen wordt er een behandelplan met kostenbegroting op schrift gesteld, zodra de kosten 250 euro overschrijden. Afhankelijk van de omvang van het plan kan het nodig zijn hier een aparte afspraak voor te maken of gebitsmodellen te vervaardigen. Mocht dit nodig zijn wordt u hierover geïnformeerd.