053 - 478 1914
praktijk@jacoblahdo.nl

Nieuws

Spoedpost Kunstgebit

Is uw kunstgebit gebroken of stuk? Kunstgebit Spoedpost staat in de weekenden voor u klaar.  Er is een spoedpost voor regio Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Almelo, Oldenzaal & Vorden. Bel 053-740 00 66 of klik hier voor meer informatie!

Lees Meer »

Vakanties 2024

De praktijk is gesloten op de volgende data’s: Vrijdag 22 maartMaandag 1 aprilMaandag 6 mei t/m vrijdag 10 meiMaandag 20 meiMaandag 22 juli t/m vrijdag 8 augustus

Lees Meer »

Vakanties 2023

De praktijk is gesloten van maandag 25 december t/m maandag 1 januari i.v.m. de feestdagen. Wij wensen u een hele fijne kerst en een gezond 2024 toe.

Lees Meer »

KNMT visitatie

Op 27 maart 2023 heeft deelgenomen aan visitatie: Tandartspraktijk Lahdo. Aan de visitatie heeft deelgenomen: Dhr. J Lahdo.De tandarts is gevisiteerd door: Tandarts C.R.M. Brinkcate-Smienk, Tandarts M.A.S. Hemmer, Tandarts J. van Ofwegen. Onderwerpen visitatie:– De evaluatie van de zorg, de protocollen en vaktechnisch handelen– Het patiënten perspectief en de patiënt

Lees Meer »

Laatste werkdag collega

Afgelopen donderdag was de laatste werkdag van onze lieve collega Hermien. Het was een hele gezellige maar ook emotionele dag. We zullen haar missen en wensen haar alle geluk voor de toekomst, samen met haar man, kinderen en kleinzoon.

Lees Meer »

Even voorstellen

Hallo allemaal, sinds december 2020 werk ik met veel plezier bij tandarts Lahdo. Mijn naam is Naomi Chamoun en ik ben in oktober 2020 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Mijn doel is om kwalitatieve zorg te leveren en de behandelingen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Lees Meer »

Openingstijden rondom de feestdagen

Het corona virus heeft natuurlijk een behoorlijk impact gehad op ons allemaal. Dit geldt tevens voor de praktijk. Veel behandelingen moesten worden uitgesteld, waardoor het nu extra druk is in de praktijk. We proberen er alles aan te doen om u zo spoedig mogelijk de juiste zorg te bieden. Wij

Lees Meer »

Corona toeslagen beëindigd

Tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici brengen vanaf 1 november geen coronatoeslag meer in rekening. De toeslag mocht van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) tijdelijk worden berekend, omdat mondzorgverleners meer kosten maken. Ze gebruiken extra beschermingsmiddelen en moeten bij sommige behandelingen uit voorzorg meer handelingen verrichten.  De afspraak gold voor drie maanden.

Lees Meer »

Wij zijn open!

Wij zijn vanaf  maandag 4 mei open voor de reguliere patiëntenzorg. Als u een afspraak heeft staan bij ons vanaf 4 mei dan gaat deze op de afgesproken tijd gewoon door.Indien u niet kunt of nog liever niet wilt komen, dan hebben wij hiervoor begrip. Wel verzoeken we u zo

Lees Meer »

Langzaam starten reguliere behandelingen

Zoals u wellicht heeft gehoord, mogen de tandartspraktijken onder strenge voorwaarden langzaam hun deuren weer openen voor de reguliere behandelingen. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen om alle werkzaamheden langzaam weer op te pakken. Dit vergt helaas enige tijd, aangezien de benodigde voorzorgsmaatregelen (zoals speciale beschermingsuitrusting)

Lees Meer »

Coronavirus vanaf 6 april: Wij verlenen alleen nog acute zorg!

Beste patiënt, U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. Wegens de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd, samen met het advies van de brancheorganisatie KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), zijn wij helaas genoodzaakt om onze reguliere dienstverlening (voorlopig) op te schorten t/m 20

Lees Meer »

Corona virus

We horen het allemaal om ons heen, een virus dat wereldwijd voor veel paniek zorgt. Ook wij moeten extra maatregelen nemen. Lees hier wat u het beste kunt doen.

Lees Meer »

Tand eruit? Wat nu!

Tijdens het sporten, buitenspelen of stoeien; het kan zo maar gebeuren dat een kind een tand verliest. Helaas weten veel ouders/verzorgers en sporttrainers niet wat ze op dat moment moeten doen.

Lees Meer »

Enquete resultaten

U kunt de resultaten nalezen onderaan de pagina onder de kop links . Wij streven ernaar onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, schroom niet en laat het ons weten.

Lees Meer »