053 - 478 1914
praktijk@jacoblahdo.nl

Nieuws

Masterclass implantologie

Wist u dat……. Tandarts Lahdo dit jaar is begonnen aan een Masterclass implantologie. Hij zal een aantal vrijdagen per maand niet aanwezig zijn in de praktijk, omdat hij dan druk in de schoolbanken zit.  Namens het hele team wensen wij hem heel veel succes!!

Lees Meer »

Even voorstellen

Hallo allemaal, sinds december 2020 werk ik met veel plezier bij tandarts Lahdo. Mijn naam is Naomi Chamoun en ik ben in oktober 2020 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Mijn doel is om kwalitatieve zorg te leveren en de behandelingen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Lees Meer »

Openingstijden rondom de feestdagen

Het corona virus heeft natuurlijk een behoorlijk impact gehad op ons allemaal. Dit geldt tevens voor de praktijk. Veel behandelingen moesten worden uitgesteld, waardoor het nu extra druk is in de praktijk. We proberen er alles aan te doen om u zo spoedig mogelijk de juiste zorg te bieden. Wij

Lees Meer »

Corona toeslagen beëindigd

Tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici brengen vanaf 1 november geen coronatoeslag meer in rekening. De toeslag mocht van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) tijdelijk worden berekend, omdat mondzorgverleners meer kosten maken. Ze gebruiken extra beschermingsmiddelen en moeten bij sommige behandelingen uit voorzorg meer handelingen verrichten.  De afspraak gold voor drie maanden.

Lees Meer »

Wij zijn open!

Wij zijn vanaf  maandag 4 mei open voor de reguliere patiëntenzorg. Als u een afspraak heeft staan bij ons vanaf 4 mei dan gaat deze op de afgesproken tijd gewoon door.Indien u niet kunt of nog liever niet wilt komen, dan hebben wij hiervoor begrip. Wel verzoeken we u zo

Lees Meer »

Langzaam starten reguliere behandelingen

Zoals u wellicht heeft gehoord, mogen de tandartspraktijken onder strenge voorwaarden langzaam hun deuren weer openen voor de reguliere behandelingen. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen om alle werkzaamheden langzaam weer op te pakken. Dit vergt helaas enige tijd, aangezien de benodigde voorzorgsmaatregelen (zoals speciale beschermingsuitrusting)

Lees Meer »

Coronavirus vanaf 6 april: Wij verlenen alleen nog acute zorg!

Beste patiënt, U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. Wegens de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd, samen met het advies van de brancheorganisatie KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), zijn wij helaas genoodzaakt om onze reguliere dienstverlening (voorlopig) op te schorten t/m 20

Lees Meer »

Corona virus

We horen het allemaal om ons heen, een virus dat wereldwijd voor veel paniek zorgt. Ook wij moeten extra maatregelen nemen. Lees hier wat u het beste kunt doen.

Lees Meer »

Tand eruit? Wat nu!

Tijdens het sporten, buitenspelen of stoeien; het kan zo maar gebeuren dat een kind een tand verliest. Helaas weten veel ouders/verzorgers en sporttrainers niet wat ze op dat moment moeten doen.

Lees Meer »

Enquete resultaten

U kunt de resultaten nalezen onderaan de pagina onder de kop links . Wij streven ernaar onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, schroom niet en laat het ons weten.

Lees Meer »

Samenwerkingen

krt kwaliteitsregister tandartsen
Logo Infomedics

Contact

Tandartspraktijk Lahdo

Runenberghoek 6

7546EE Enschede

KVK: 58668268

T - 053 - 478 1914

E - praktijk@jacoblahdo.nl​