053 - 478 1914
praktijk@jacoblahdo.nl

Nieuws

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed. 

Lees Meer »

Wij zijn open!

Wij zijn vanaf  maandag 4 mei open voor de reguliere patiëntenzorg. Als u een afspraak heeft staan bij ons vanaf 4 mei dan gaat deze op de afgesproken tijd gewoon door.Indien u niet kunt of nog liever niet wilt komen, dan hebben wij hiervoor begrip. Wel verzoeken we u zo

Lees Meer »

Langzaam starten reguliere behandelingen

Zoals u wellicht heeft gehoord, mogen de tandartspraktijken onder strenge voorwaarden langzaam hun deuren weer openen voor de reguliere behandelingen. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen om alle werkzaamheden langzaam weer op te pakken. Dit vergt helaas enige tijd, aangezien de benodigde voorzorgsmaatregelen (zoals speciale beschermingsuitrusting)

Lees Meer »

Coronavirus vanaf 6 april: Wij verlenen alleen nog acute zorg!

Beste patiënt, U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. Wegens de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd, samen met het advies van de brancheorganisatie KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), zijn wij helaas genoodzaakt om onze reguliere dienstverlening (voorlopig) op te schorten t/m 20

Lees Meer »

Corona virus

We horen het allemaal om ons heen, een virus dat wereldwijd voor veel paniek zorgt. Ook wij moeten extra maatregelen nemen. Lees hier wat u het beste kunt doen.

Lees Meer »

Tand eruit? Wat nu!

Tijdens het sporten, buitenspelen of stoeien; het kan zo maar gebeuren dat een kind een tand verliest. Helaas weten veel ouders/verzorgers en sporttrainers niet wat ze op dat moment moeten doen.

Lees Meer »

Enquete resultaten

U kunt de resultaten nalezen onderaan de pagina onder de kop links . Wij streven ernaar onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, schroom niet en laat het ons weten.

Lees Meer »

Samenwerkingen

logo knmt
krt kwaliteitsregister tandartsen
Logo Infomedics

Contact

Tandartspraktijk Lahdo

Runenberghoek 6

7546EE Enschede

KVK: 58668268

T - 053 - 478 1914

E - praktijk@jacoblahdo.nl​