053 - 478 1914
praktijk@jacoblahdo.nl

De Praktijk

Onze Visie

Tandartspraktijk Lahdo, gelegen in het gezondheidscentrum op de Helmerhoek, is een kleinschalige praktijk met zorg voor zijn patiënten. Iedere patiënt is uniek, heeft behoefte aan en recht op persoonlijke aandacht en zorg.
Bent u angstig? Of vind u het spannend om naar de tandarts te gaan? Ook dan bent u hier aan het goede adres. Met het verstrekken van de juiste informatie en het gevoel geven van geduld en rust, zijn deze patiënten al snel op hun gemak gesteld.
Met een gezellig klein team betekent het dat u in goede handen bent en tevens de zekerheid heeft dat u dezelfde gezichten blijft zien. Wel zo vertrouwd! Kortom, we zien u graag in onze praktijk.

Tandarts - Jacob Lahdo

Jacob Lahdo is een tandarts die een warm hart draagt naar zijn patiënten. Iedereen is bijzonder in zijn ogen en verdient zijn volledige aandacht. Hij is vriendelijk, vakkundig, geduldig, innovatief en heeft passie voor zijn werk.

Door zijn engelengeduld zijn angstige patiënten en kinderen bij hem aan het goede adres. Een bezoekje aan de tandarts wordt daardoor wel veel minder eng of spannend. Patiënten gaan met een goed gevoel weer naar huis. Ook zijn assistentes zijn voor hem onmisbaar en vormen een belangrijke basis in de praktijk.

BiG-Registratienummer – 29058750402

Tandarts

Naomi

BiG - 49928540302

Mondhygiëniste

Ranu

Mondhygiëniste

Zjilya

Preventieassistente

Brenda

Tandartsassistente

Cherell

Tandartsassistente

Conny

Praktijkmanager

Theodora

Samenwerkingen

KNMT Gevisiteerd

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren.
Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde de beroepsvereniging van tandartsen.
Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep.
Ze kijken;Na afloop van een visitatie ontvangt de praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen. Met het rapport in de hand kan de praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit.

Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

De praktijk ontvangt ook een certificaat van deelname aan visitatie. Hierop staat de datum van de visitatie vermeld en welke tandartsen er aan hebben deelgenomen.

Infomedics

Omdat wij liever met u dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Uw nota ontvangt u via e-mail van Infomedics of via een papieren factuur. Wij verzoeken u nadrukkelijk om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons en aan Infomedics. U voorkomt hiermee onnodige rente- en incassokosten.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 404 94 04 (werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar).
U kunt ook terecht op de website www.infomedics.nl. 

Kunstgebit de Kluizenaar

Per 1 september is de naam van Kesseler & Reuvekamp Enschede gewijzigd naar Kunstgebit de Kluizenaar. Zij zijn hét vertrouwde adres voor al uw tandprothetische en tandtechnische werkstukken.

 

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen gaan gebukt onder gebitsproblemen. Een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of geheel verdwenen zijn; het zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die tot problemen kunnen leiden. Functionele of cosmetische problemen die echter in veel gevallen kunnen worden opgelost, dankzij de aanwezige kennis, vaardigheden en technieken in tandheelkundige laboratoria zoals Kesseler en Reuvekamp.

G & M Dental

G&M Dental is begonnen in februari 2020 met hun laboratorium, met al ruim 20 jaar ervaring in de tandtechniek. 
Ze vervaardigen hoofdzakelijk Kroon- en Brugwerk, alles gebeurt in eigen huis.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en werken met de nieuwste en modernste technologie

Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Jacob Lahdo staat geregistreerd in het kwaliteitsregister Tandartsen. Wat houdt dit in? Er zijn meer dan 8.000 tandartsen in Nederland. De overheid controleert of een tandarts een diploma heeft en bevoegd is. Tandartsen algemeen practici worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing voor het behoudt van hun bevoegdheid. Een registratie in het Kwaliteitsregister Tandartsen is vrijwillig. Tandartsen die in het KRT-register staan, laten zo zien dat zij hun bekwaamheid op peil houden.

Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Tandartsen met een KRT-registratie zijn dus bevoegd én bekwaam. Zij voldoen aan een aantal registratienormen. Kort samengevat luiden deze:

Erkend Leerbedrijf

Tandartspraktijk Lahdo is een erkend leerbedrijf. We bieden stagiaires van het ROC van Twente de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven.
Om deze titel te mogen dragen moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden.
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB) werken samen om studenten de beste
praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.
We zijn trots om de titel van erkend leerbedrijf te mogen dragen.

logo sbb

Tarieven

De kostenberekeningen van behandelingen geven u een indicatie van de kosten ervan.

Ieder gebit is anders en patiënten maken in overleg met de tandarts hun eigen keuzes. De tandarts zal dus altijd “op maat” behandelen en dat kan betekenen dat er meer of minder posten (verrichtingen genoemd) op de rekening terecht komen.

De indicaties geven je echter een beeld van welke soort handelingen de tandarts kan verrichten bij een behandeling, en hoe deze op de factuur vermeld worden.

U kunt aan de vermelde voorbeelden geen rechten ontlenen.

Hieronder vind u een link die u verwijst naar alles wat u wilt weten over de kosten en vergoedingen.